Ρεβυθοσαλάτα μυρωδάτη

Kathimerini.gr



Συνοδεύουμε με φιλέτο από καπνιστό σκουμπρί, το οποίο καψαλίζουμε ελαφρά από τη μία μόνο πλευρά, σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι, και στη συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια. 5' προετοιμασία, 7' μαγείρεμα Σύνολο: 12'Υλικά Μερίδες: 4 800 γρ. έτοιμα βρασμένα ρεβύθια (από κονσέρβα ή βάκιουμ), στραγγισμένα χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος 1 μικρό......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός