Ρύζι-μπίζι (Rizi-bizi)

Kathimerini.gr



Αλέξανδρος Κοσκινάς 27.05.2025 • 15:06 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Η νόνα έλεγε πως το ρύζι πρέπει, για να είναι έτοιμο, "a far la onda", δηλαδή να έχει πήξει τόσο που όταν το κουνήσεις "να κάνει κύμα"", γράφει η Νινέττα Λάσκαρι στο βιβλίο της Κέρκυρα: Μια ματιά μέσα στον χρόνο, 1204-1864. Το φαγητό ετοιμάζεται στην κατσαρόλα, αλλά ο σεφ προτείνει να ολοκληρώσουμε το μαγείρεμα στον φούρνο, για πιο......

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός