Ρύζι-μπίζι (Rizi-bizi)
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Αλέξανδρος Κοσκινάς 27.05.2025 • 15:06 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Η νόνα έλεγε πως το ρύζι πρέπει, για να είναι έτοιμο, "a far la onda", δηλαδή να έχει πήξει τόσο που όταν το κουνήσεις "να κάνει κύμα"", γράφει η Νινέττα Λάσκαρι στο βιβλίο της Κέρκυρα: Μια ματιά μέσα στον χρόνο, 1204-1864. Το φαγητό ετοιμάζεται στην κατσαρόλα, αλλά ο σεφ προτείνει να ολοκληρώσουμε το μαγείρεμα στον φούρνο, για πιο......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(699)
- politismos(46)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(50)
- Τέχνη(18)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.