Σάλτσα από αφρώδες κρασί, βούτυρο και ξινόκρεμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Αυτή η σάλτσα είναι δανική για σερβίρισμα οστράκων, όπως κυδώνια, αχηβάδες, στρείδια κ.ά.: Απλώνουμε θαλασσινό χοντρό αλάτι πάνω σε έναν δίσκο και τακτοποιούμε εκεί περίπου 24 κυδώνια (ή άλλα οστρακοειδή) ωμά και ολόφρεσκα, ανοιγμένα, μέσα στο όστρακό τους. Βάζουμε τον δίσκο σε ζεστό φούρνο για 1-2 λεπτά, απλώς για να ζεσταθούν ελαφρά, να μην τα νιώθουμε κρύα στο στόμα. Μοιράζουμε τη σάλτσα μέσα......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(737)
- politismos(59)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(88)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(99)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.