Σάλτσα από αφρώδες κρασί, βούτυρο και ξινόκρεμα

Kathimerini.gr



Αυτή η σάλτσα είναι δανική για σερβίρισμα οστράκων, όπως κυδώνια, αχηβάδες, στρείδια κ.ά.: Απλώνουμε θαλασσινό χοντρό αλάτι πάνω σε έναν δίσκο και τακτοποιούμε εκεί περίπου 24 κυδώνια (ή άλλα οστρακοειδή) ωμά και ολόφρεσκα, ανοιγμένα, μέσα στο όστρακό τους. Βάζουμε τον δίσκο σε ζεστό φούρνο για 1-2 λεπτά, απλώς για να ζεσταθούν ελαφρά, να μην τα νιώθουμε κρύα στο στόμα. Μοιράζουμε τη σάλτσα μέσα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός