Σκιτσότο, κερκυραϊκό σκορδάτο ψωμί με νούμπουλο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Λιάνα Μπάρμπα 11.05.2025 • 10:21 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Είχα πολλά χρόνια να φτιάξω σκιτσότο, μια συνταγή που έμαθα από τη γιαγιά μου", λέει η Λιάνα Μπάρμπα, ιδιοκτήτρια και μαγείρισσα του εστιατορίου Porta Remunda, στην πόλη της Κέρκυρας, που μας ετοίμασε αυτό το βενετσιάνικο αφράτο ψωμί, ένα είδος αλμυρής φογάτσας που περιέχει αλλαντικό, συνηθέστερα πανσέτα, που του δίνει αλμυρή γεύση. Η Λιάνα......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(47)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(14)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.