Σκιτσότο, κερκυραϊκό σκορδάτο ψωμί με νούμπουλο

Kathimerini.gr



Λιάνα Μπάρμπα 11.05.2025 • 10:21 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Είχα πολλά χρόνια να φτιάξω σκιτσότο, μια συνταγή που έμαθα από τη γιαγιά μου", λέει η Λιάνα Μπάρμπα, ιδιοκτήτρια και μαγείρισσα του εστιατορίου Porta Remunda, στην πόλη της Κέρκυρας, που μας ετοίμασε αυτό το βενετσιάνικο αφράτο ψωμί, ένα είδος αλμυρής φογάτσας που περιέχει αλλαντικό, συνηθέστερα πανσέτα, που του δίνει αλμυρή γεύση. Η Λιάνα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός