Σοφρίτο: 8 συνταγές για την εύκολη και νόστιμη κορφιάτικη σπεσιαλιτέ

Kathimerini.gr



Newsroom 12.06.2025 • 21:42 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι από τις πιο γνωστές συνταγές της Κέρκυρας το σοφρίτο. Οι λεπτοκομμένες φέτες μοσχαρίσιου κρέατος που αλευρώνονται και τηγανίζονται σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια μαγειρεύονται με κρασί ή και ξίδι, μπόλικο σκόρδο και μαϊντανό κάνουν καριέρα και εκτός νησιού. Δεν είναι δύσκολο να αποκτήσουν οπαδούς, άλλωστε. Φαγητό, απλό, εύκολο, χωρίς πολλά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός