Σοφρίτο με ελαφρύ πιρουνάτο πουρέ

Kathimerini.gr



Newsroom 27.05.2025 • 18:33 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το κερκυραϊκό σοφρίτο, αν και έχει πολύ λιγότερα συστατικά από άλλες συνταγές του νησιού, έχει πολύ πλούσια γεύση, που σε μεγάλο βαθμό προκύπτει από τη μεγάλη ποσότητα σκόρδου που περιέχει, και συνοδεύεται πάντα από πατάτες, σε μορφή πουρέ, τηγανητές, ή φούρνου. Στο βιβλίο της η Νινέττα Λάσκαρι Κέρκυρα: Μια ματιά μέσα στον χρόνο, 1204-1864, γράφει......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός