Σοφρίτο με ελαφρύ πιρουνάτο πουρέ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 27.05.2025 • 18:33 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το κερκυραϊκό σοφρίτο, αν και έχει πολύ λιγότερα συστατικά από άλλες συνταγές του νησιού, έχει πολύ πλούσια γεύση, που σε μεγάλο βαθμό προκύπτει από τη μεγάλη ποσότητα σκόρδου που περιέχει, και συνοδεύεται πάντα από πατάτες, σε μορφή πουρέ, τηγανητές, ή φούρνου. Στο βιβλίο της η Νινέττα Λάσκαρι Κέρκυρα: Μια ματιά μέσα στον χρόνο, 1204-1864, γράφει......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(699)
- politismos(46)
- Βιβλία(43)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(50)
- Τέχνη(18)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.