Σοκαριστικές αλήθειες για το ελληνικό ελαιόλαδο: μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Kathimerini.gr



Μαρία Βασιλοπούλου 15.06.2025 • 15:41 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τον κ. Βασίλη Φραντζολά τον πρωτογνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια, αρχικά μέσα από το βιβλίο του Γεύσεις της θάλασσας - το πρώτο ελληνικό βιβλίο μαγειρικής που απέσπασε το βραβείο "Prix Litteraire Gastronomique 2006" από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας, που εδρεύει στο Παρίσι. Ανατρέχαμε συχνά μέσα στα χρόνια σε αυτό το βιβλίο το οποίο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός