Σπαγγέτι με παντζάρια, καρύδια και φέτα

Kathimerini.gr



Νένα Ισµυρνόγλου 23.05.2025 • 18:16 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 40' μαγείρεμα Σύνολο: 55'Υλικά Μερίδες: 4 - 6 500 γρ. σπαγγέτι 500 γρ. παντζάρια, καλά πλυμένα (χωρίζουμε τους βολβούς από τα τρυφερά φύλλα και τα κρατάμε στην άκρη) 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος 100 γρ....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός