Σπάλα ξεκοκαλισμένη, μαδητή, ψημένη με τα ζουμιά της, με κρούστα από πουρέ πατάτας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η συνταγή είναι εμπνευσμένη από την αγγλική "πίτα του βοσκού", που φτιάχνεται με κιμά που ψήνεται καλυμμένος με μια παχιά στρώση πουρέ. Ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης, όμως, προτείνει μια πιο λαχταριστή εκδοχή με μαδητό κρέας (το αμερικανικό pulled meat), δηλαδή κρέας που έχει σιγοψηθεί με ή χωρίς κόκαλο για ώρες και έπειτα μαδιέται με δύο πιρούνια ή με τα δάχτυλα, για να τραβήξει τα νόστιμα ζουμάκια......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(648)
- politismos(60)
- Βιβλία(50)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(61)
- Κινηματογράφος(64)
- Μουσική(52)
- Παράξενα(74)
- Τέχνη(55)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.