Σπάλα ξεκοκαλισμένη, μαδητή, ψημένη με τα ζουμιά της, με κρούστα από πουρέ πατάτας

Kathimerini.gr



Η συνταγή είναι εμπνευσμένη από την αγγλική "πίτα του βοσκού", που φτιάχνεται με κιμά που ψήνεται καλυμμένος με μια παχιά στρώση πουρέ. Ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης, όμως, προτείνει μια πιο λαχταριστή εκδοχή με μαδητό κρέας (το αμερικανικό pulled meat), δηλαδή κρέας που έχει σιγοψηθεί με ή χωρίς κόκαλο για ώρες και έπειτα μαδιέται με δύο πιρούνια ή με τα δάχτυλα, για να τραβήξει τα νόστιμα ζουμάκια......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός