Σπανάκι σουφλέ

Kathimerini.gr



Μερίδες: 6-8 500 γρ. σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), ζεματισμένο για 2-3 λεπτά σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, καλά στραγγισμένο και στυμμένο 2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό + λίγο επιπλέον, λιωμένο, για τη φόρμα 2 κουτ. σούπας αλεύρι 1 φλιτζ. τσαγιού φρέσκο γάλα, πλήρες λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος, με 35% λιπαρά 3 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια......

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός