Στη Γλυφάδα, για αληθινή καρμπονάρα της "γιαγιάς"

Kathimerini.gr



Η εικόνα που έχω για μια αυθεντική ιταλική τρατορία είναι ότι βρίσκεται εκτός πιάτσας, δεν δυσκολεύεσαι να βρεις τραπέζι και μόλις φτάνεις, παραγγέλνεις λίγα ποιοτικά αλλαντικά και τυριά, όσο περιμένεις την καλοφτιαγμένη μακαρονάδα. Ξεκινάς με ένα negroni, συνεχίζεις με κρασί και, κάπου ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ποτήρι, τα προβλήματά σου μπαίνουν σε παύση. Κάπως έτσι ένιωσα στο Pino, το......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός