Τα γλυκά της Χίου: μια μεγάλη ζαχαροπλαστική παράδοση που κρατάει γερά

Kathimerini.gr



Τα γλυκά της Χίου έμειναν πολύ πίσω. Ευτυχώς! Δεν βιάστηκαν να ακολουθήσουν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής, βασίστηκαν στον τόπο, την παράδοση και τα αγνά υλικά και αυτό τα έκανε διαχρονικά. Χειροποίητα, αρωματισμένα με μαστίχα, πικραμύγδαλο και μανταρίνι, προσφέρονται στις χαρές και γλυκαίνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Από τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μέχρι τις οικοτεχνίες και τις......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός