Θεσσαλονίκη: Ιταλικές λιχουδιές από τις σελίδες του Αντρέα Καμιλλέρι

Kathimerini.gr



Νικόλας Ζώης 08.05.2025 • 13:49 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Πέστο τραπανέζε, πάστα α λα Νόρμα, πάστα ενκασάτα, σισιλιάνικα κανόλι, αραντσίνι. Και τι δεν τρώει ο λιχούδης επιθεωρητής Σάλβο Μονταλμπάνο στα αστυνομικά μυθιστορήματα του Αντρέα Καμιλλέρι. Οι μυημένοι αναγνώστες του το ξέρουν καλά, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να διαπιστώσουν την αγάπη του επιθεωρητή για τη σικελική κουζίνα στην 21η Διεθνή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός