Τηγανιά θαλασσινών με κρέμα από κόκκινες φακές

Kathimerini.gr



Νένα Ισµυρνόγλου 30.04.2025 • 18:06 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 20' μαγείρεμα Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4-6 Για τα θαλασσινά 500 γρ. καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια 500 γρ. φρέσκα μύδια, με το κέλυφος, καθαρισμένα 600 γρ. γαρίδες Νο 3, καθαρισμένες από το κέλυφος και το "εντεράκι", αλλά αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες 120 ml......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός