Τηγανιά θαλασσινών με κρέμα από κόκκινες φακές
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Νένα Ισµυρνόγλου 30.04.2025 • 18:06 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 20' μαγείρεμα Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4-6 Για τα θαλασσινά 500 γρ. καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια 500 γρ. φρέσκα μύδια, με το κέλυφος, καθαρισμένα 600 γρ. γαρίδες Νο 3, καθαρισμένες από το κέλυφος και το "εντεράκι", αλλά αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες 120 ml......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(700)
- politismos(38)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(29)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.