Τηγανητό καλαμάρι με εξωτικό ντιπ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 4 800 γρ. καλαμάρι, φρέσκο ή κατεψυγμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε μέτρια κομμάτια 1 ασπράδι αυγού 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 5 κουτ. σούπας κορν φλάουρ αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο, για το τηγάνισμαΔιαδικασία Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το καλαμάρι με το ασπράδι, το μπέικιν πάουντερ και το κορν φλάουρ.Σε μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε τόσο λάδι ώστε να καλύψει τα 3/4 του......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(108)
- Βιβλία(16)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(53)
- Μουσική(42)
- Παράξενα(50)
- Τέχνη(136)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.