Το μενού της εβδομάδας: από ψάρι με κόκκινη σάλτσα μέχρι γεμιστά και τουρλού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και με την παράδοση και τις συνήθειες του ελληνικού......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(820)
- politismos(83)
- Βιβλία(35)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(69)
- Παράξενα(44)
- Τέχνη(181)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.