Βραβείο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, στο τυροκομείο Zeus Caven - Ξυλούρης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Δύσκολη και απαιτητική η τέχνη της παλαίωσης τυριών, κοστοβόρα, με μεγάλη φύρα και πιθανά ελαττώματα. Όμως, αν πετύχει, δίνει μεγάλα τυριά. Αυτό κατάφερε ο Χαράλαμπος Ξυλούρης στο μικρό τυροκομείο του Zeus Caven, στο Χαράκι Ηρακλείου. Διακόσιες τούμπες πάνω σε ξύλινες τάβλες στο τυροκέλι, το ωριμαντήριο, κάνουν οι γραβιέρες του, σε διάρκεια 24 μηνών παλαίωσης. Ζόρικο τυρί, εντυπωσιακής......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(64)
- Βιβλία(29)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(30)
- Κινηματογράφος(31)
- Μουσική(33)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(80)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.