Βραβείο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, στο τυροκομείο Zeus Caven - Ξυλούρης

Kathimerini.gr



Δύσκολη και απαιτητική η τέχνη της παλαίωσης τυριών, κοστοβόρα, με μεγάλη φύρα και πιθανά ελαττώματα. Όμως, αν πετύχει, δίνει μεγάλα τυριά. Αυτό κατάφερε ο Χαράλαμπος Ξυλούρης στο μικρό τυροκομείο του Zeus Caven, στο Χαράκι Ηρακλείου. Διακόσιες τούμπες πάνω σε ξύλινες τάβλες στο τυροκέλι, το ωριμαντήριο, κάνουν οι γραβιέρες του, σε διάρκεια 24 μηνών παλαίωσης. Ζόρικο τυρί, εντυπωσιακής......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός