Χοιρινό με κολοκύθα και πράσα

Kathimerini.gr



Μερίδες: 4 700 γρ. χοιρινό μπούτι, σε κύβους 5 εκ. 1.200 γρ. ψίχα κολοκύθας, σε κύβους 5 εκ. 1 ξερό μέτριο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 πράσα, ψιλοκομμένα 2 μέτρια καρότα, σε μέτριες φέτες χυμός από 1 πορτοκάλι 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, σε σκόνη 2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, σε σκόνη 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέριΔιαδικασία Για να φτιάξουμε χοιρινό με κολοκύθα και πράσα, αρχικά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός