Γιατί να βάλεις ξύδι στο τηγάνι όταν τηγανίζεις αυγά (το μικρό μυστικό που κάνει τη διαφορά)

Queen.gr



Η λεπτομέρεια που αλλάζει για πάντα τον τρόπο που τηγανίζεις αυγά. Το αυγό είναι μια διατροφική σταθερά. Από τα πιο οικονομικά και πολυχρησιμοποιημένα τρόφιμα, μπαίνει σε κάθε κουζίνα και σε κάθε μενού: από το κλασικό τηγανητό, μέχρι την ομελέτα, το βραστό ή τα scrambled. Αυτό που πολλοί αγνοούν είναι ότι το αυγό, παρά την απλότητά του, κρύβει μικρά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν τη γεύση......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Διακόσμηση