Γιατί να βάλεις ξύδι στο τηγάνι όταν τηγανίζεις αυγά (το μικρό μυστικό που κάνει τη διαφορά)
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Queen.gr
Η λεπτομέρεια που αλλάζει για πάντα τον τρόπο που τηγανίζεις αυγά. Το αυγό είναι μια διατροφική σταθερά. Από τα πιο οικονομικά και πολυχρησιμοποιημένα τρόφιμα, μπαίνει σε κάθε κουζίνα και σε κάθε μενού: από το κλασικό τηγανητό, μέχρι την ομελέτα, το βραστό ή τα scrambled. Αυτό που πολλοί αγνοούν είναι ότι το αυγό, παρά την απλότητά του, κρύβει μικρά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν τη γεύση......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.