Τα απρόσμενα υλικά που κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα πιο νόστιμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Queen.gr
Από το τυρί παρμεζάνα και τη σόγια σος μέχρι την πάστα μίσο και τις αντζούγιες, τα τρόφιμα πλούσια σε ουμάμι προσθέτουν βάθος και πολυπλοκότητα σε κάθε συνταγή. Το ουμάμι είναι η πιο μυστηριώδης και ίσως η πιο συναρπαστική κατηγορία γεύσης, αυτή που δεν ανήκει αποκλειστικά στο γλυκό, το ξινό, το αλμυρό ή το πικρό. Πρόκειται για τη βαθιά, γεμάτη νοστιμιά που κάνει ένα πιάτο πραγματικά......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.