Αυγά: Τα μυστικά των σεφ για τέλεια και αφράτη ομελέτα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Πέντε κορυφαίοι επαγγελματίες αποκαλύπτουν τι χρειάζεται για να μετατρέψετε τα απλά αυγά σε ένα πιάτο υψηλής τέχνης. Η ομελέτα είναι από εκείνα τα φαινομενικά απλά, αλλά καθόλου ασήμαντα πιάτα που ξυπνούν μνήμες και αισθήσεις. Από τα παιδικά πρωινά με τη μαμά, μέχρι τα μεσάνυχτα φοιτητικά δείπνα και τα κυριακάτικα brunch, τα αυγά πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μας συνδέουν με στιγμές, ανθρώπους και......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(274)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(572)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(784)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.