Η πρόληψη της νόσου Πάρκινσον μπορεί να "ξεκινά από το τραπέζι"

Dikaiologitika.gr



Η υπερκατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφών συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για νόσο Πάρκινσον Η κατανάλωση περίπου 12 μερίδων υπερεπεξεργασμένων τροφών ημερησίως ενδέχεται να υπερδιπλασιάζει τον κίνδυνο εμφάνισης πρώιμων συμπτωμάτων της νόσου Πάρκινσον, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη. Ως μία μερίδα θεωρήθηκαν, ενδεικτικά, 240 ml αναψυκτικού (διαιτητικού ή με ζάχαρη), ένα χοτ ντογκ, μία φέτα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Εκπαίδευση