Η πρόληψη της νόσου Πάρκινσον μπορεί να "ξεκινά από το τραπέζι"
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Η υπερκατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφών συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για νόσο Πάρκινσον Η κατανάλωση περίπου 12 μερίδων υπερεπεξεργασμένων τροφών ημερησίως ενδέχεται να υπερδιπλασιάζει τον κίνδυνο εμφάνισης πρώιμων συμπτωμάτων της νόσου Πάρκινσον, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη. Ως μία μερίδα θεωρήθηκαν, ενδεικτικά, 240 ml αναψυκτικού (διαιτητικού ή με ζάχαρη), ένα χοτ ντογκ, μία φέτα......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(31)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(205)
- Εργασία(113)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(465)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(587)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.