Οι ειδικοί προειδοποιούν: Δεκάδες οι ασθένειες που προκαλούν τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι τα τρόφιμα και τα ποτά με συνθετικές χρωστικές ουσίες περιείχαν κατά μέσο όρο 141% περισσότερη ζάχαρη σε σύγκριση με τα προϊόντα χωρίς συνθετικές χρωστικές ουσίες. Πριν από μερικά χρόνια, ξεκίνησε στην Καλιφόρνια η προσπάθεια για τη θέσπιση νομοθεσίας κατά των συνθετικών χρωστικών ουσιών που βρίσκονται στα τρόφιμα και έχουν βάση το πετρέλαιο, καθώς υπήρχαν......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(110)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(99)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(466)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.