Οι ειδικοί προειδοποιούν: Δεκάδες οι ασθένειες που προκαλούν τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Dikaiologitika.gr



Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι τα τρόφιμα και τα ποτά με συνθετικές χρωστικές ουσίες περιείχαν κατά μέσο όρο 141% περισσότερη ζάχαρη σε σύγκριση με τα προϊόντα χωρίς συνθετικές χρωστικές ουσίες. Πριν από μερικά χρόνια, ξεκίνησε στην Καλιφόρνια η προσπάθεια για τη θέσπιση νομοθεσίας κατά των συνθετικών χρωστικών ουσιών που βρίσκονται στα τρόφιμα και έχουν βάση το πετρέλαιο, καθώς υπήρχαν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Εκπαίδευση