Για πρώτη φορά ερευνητές παρατείνουν τη ζωή μιας φρεσκοκομμένης σοδειάς

Dikaiologitika.gr



Επιστήμονες εγχέουν μελατονίνη με βιοδιασπώμενες μικροβελόνες σε φρεσκοκομμένα καλλιεργούμενα προϊόντα και καθυστερούν την αλλοίωσή τους. Περισσότερο από το 30% των τροφίμων παγκοσμίως χάνεται μετά τη συγκομιδή τους - ποσότητα αρκετή για να θρέψει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους. Η ψύξη είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος συντήρησης των τροφίμων, αλλά απαιτεί ενέργεια και υποδομές που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Εργασία