Για πρώτη φορά ερευνητές παρατείνουν τη ζωή μιας φρεσκοκομμένης σοδειάς
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Επιστήμονες εγχέουν μελατονίνη με βιοδιασπώμενες μικροβελόνες σε φρεσκοκομμένα καλλιεργούμενα προϊόντα και καθυστερούν την αλλοίωσή τους. Περισσότερο από το 30% των τροφίμων παγκοσμίως χάνεται μετά τη συγκομιδή τους - ποσότητα αρκετή για να θρέψει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους. Η ψύξη είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος συντήρησης των τροφίμων, αλλά απαιτεί ενέργεια και υποδομές που......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(99)
- Εκπαίδευση(183)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(587)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.