Από τον κατσίγαρο στην πράσινη αξία

Energypress.gr



A+ A- Η φετινή ελαιοκομική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα ελαιοτριβεία σε όλη την Ελλάδα δουλεύουν με αμείωτους ρυθμούς, μετατρέποντας τον καρπό της ελιάς στο πολύτιμο ελαιόλαδο που αποτελεί εθνικό μας προϊόν και βασικό στοιχείο της αγροτικής οικονομίας. Μαζί με τον "υγρό χρυσό" όμως, παράγεται κάθε χρόνο και μια μεγάλη ποσότητα υποπροϊόντων - με πιο χαρακτηριστικό τον κατσίγαρο , ένα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ενέργεια