Από τον κατσίγαρο στην πράσινη αξία
- 3 Ειδήσεις
- 3 Πολυμέσα
- Σχόλια
Energypress.gr
A+ A- Η φετινή ελαιοκομική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα ελαιοτριβεία σε όλη την Ελλάδα δουλεύουν με αμείωτους ρυθμούς, μετατρέποντας τον καρπό της ελιάς στο πολύτιμο ελαιόλαδο που αποτελεί εθνικό μας προϊόν και βασικό στοιχείο της αγροτικής οικονομίας. Μαζί με τον "υγρό χρυσό" όμως, παράγεται κάθε χρόνο και μια μεγάλη ποσότητα υποπροϊόντων - με πιο χαρακτηριστικό τον κατσίγαρο , ένα......
Άρθρα
Από τον κατσίγαρο στην πράσινη αξία
Από τον κατσίγαρο στην πράσινη αξία
Από τον κατσίγαρο στην πράσινη αξία






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.