Η "χρυσή" θάλασσα: Η ακρίβεια μετατρέπει τα φρέσκα ψάρια σε είδος πολυτελείας
- 3 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Athensmagazine.gr
Η ελληνική κουζίνα, στενά συνδεδεμένη με τα προϊόντα της θάλασσας, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή πραγματικότητα: τα φρέσκα ψάρια τείνουν να γίνουν αντικείμενο πολυτελείας για το μέσο οικογενειακό τραπέζι. Εν μέσω ενός γενικότερου κύματος ακρίβειας, οι αυξημένες τιμές στα αλιεύματα, οι οποίες αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και το 30%, έχουν αναγκάσει τους καταναλωτές να περιορίσουν......
Άρθρα
Η "χρυσή" θάλασσα - Tα φρέσκα ψάρια γίνονται πολυτελείας!
Η "χρυσή" θάλασσα: Η ακρίβεια μετατρέπει τα φρέσκα ψάρια σε είδος...ߪ
Ακρίβεια: Με τα... κιάλια βλέπουν τα φρέσκα ψάρια οι καταναλωτές -...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.