Η "χρυσή" θάλασσα: Η ακρίβεια μετατρέπει τα φρέσκα ψάρια σε είδος πολυτελείας

Athensmagazine.gr



Η ελληνική κουζίνα, στενά συνδεδεμένη με τα προϊόντα της θάλασσας, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή πραγματικότητα: τα φρέσκα ψάρια τείνουν να γίνουν αντικείμενο πολυτελείας για το μέσο οικογενειακό τραπέζι. Εν μέσω ενός γενικότερου κύματος ακρίβειας, οι αυξημένες τιμές στα αλιεύματα, οι οποίες αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και το 30%, έχουν αναγκάσει τους καταναλωτές να περιορίσουν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία