Το κρέας γίνεται είδος πολυτελείας: Η τιμή του μοσχαριού εκτοξεύτηκε κατά 55% σε δύο χρόνια

Pentapostagma.gr



Οι διαδοχικές αυξήσεις στην αξία του κρέατος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με αποτέλεσμα ολοένα και λιγότεροι αγοραστές να είναι σε θέση να επιλέξουν το μοσχάρι. Η τιμή του κρέατος κινείται ανεξέλεγκτα στην αγορά, καθώς οι συνεχείς ανατιμήσεις έχουν καταστήσει το μοσχαρίσιο κρέας απρόσιτο για σημαντική μερίδα των καταναλωτών. Είναι ενδεικτικό ότι το μοσχάρι έχει καταγράψει άνοδο 55% την......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία