Το κρέας γίνεται είδος πολυτελείας: Η τιμή του μοσχαριού εκτοξεύτηκε κατά 55% σε δύο χρόνια
- 2 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Pentapostagma.gr
Οι διαδοχικές αυξήσεις στην αξία του κρέατος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με αποτέλεσμα ολοένα και λιγότεροι αγοραστές να είναι σε θέση να επιλέξουν το μοσχάρι. Η τιμή του κρέατος κινείται ανεξέλεγκτα στην αγορά, καθώς οι συνεχείς ανατιμήσεις έχουν καταστήσει το μοσχαρίσιο κρέας απρόσιτο για σημαντική μερίδα των καταναλωτών. Είναι ενδεικτικό ότι το μοσχάρι έχει καταγράψει άνοδο 55% την......
Άρθρα
Το κρέας γίνεται είδος πολυτελείας: Η τιμή του μοσχαριού εκτοξεύτηκε κατά...ߪ
Απογειώθηκαν οι τιμές του μοσχαριού: 55% σε δύο χρόνια - Μόνο για λίγους






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.