Έτοιμα γεύματα: Από το ψυγείο ή την κατάψυξη στο πιάτο μας

In.gr



Από το ψυγείο, την κατάψυξη ή το ράφι του σουπερμάρκετ, στην κατσαρόλα, τον φούρνο, το airfryer, τα μικροκύματα ή το πιάτο περνούν σχεδόν 2-3 στα 10 γεύματα που καταναλώνουν σήμερα οι Ελληνες. Ετοιμα ή προμαγειρεμένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα, κερδίζουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι εγκαταλείπουν, όπως φαίνεται, το μαγείρεμα για να γευτούν ένα έτοιμο γεύμα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία