Η Ιστορία ως γαστρονομία
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Capital.gr
Ήμουν νεαρός μάγειρας στη δεκαετία του 1950 και δυσαρεστημένος με τον εαυτό μου που δεν σπούδασα. Άφησα το σχολείο στα 13 μου και άρχισα να δουλεύω στις κουζίνες. Το 1959 ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη για να διευρύνω τους ορίζοντές μου - κάποιος στο πλοίο μού είπε ότι το Κολούμπια είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στην πόλη. Μία εβδομάδα μετά μπήκα στο μετρό και πήγα στην Πανεπιστημιούπολη του Κολούμπια....

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.