Η Ιστορία ως γαστρονομία

Capital.gr



Ήμουν νεαρός μάγειρας στη δεκαετία του 1950 και δυσαρεστημένος με τον εαυτό μου που δεν σπούδασα. Άφησα το σχολείο στα 13 μου και άρχισα να δουλεύω στις κουζίνες. Το 1959 ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη για να διευρύνω τους ορίζοντές μου - κάποιος στο πλοίο μού είπε ότι το Κολούμπια είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στην πόλη. Μία εβδομάδα μετά μπήκα στο μετρό και πήγα στην Πανεπιστημιούπολη του Κολούμπια....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία