Καφετέριες: Αυτό είναι το νέο μοντέλο σέρβις που υιοθετεί ο κλάδος
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Enikonomia.gr
Οι καφετέριες υιοθετούν μοντέλο σελφ σέρβις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" αρκετοί επιχειρηματίες του κλάδου αλλάζουν το μοντέλο του κλασικού καφέ σε σελφ σέρβις, δηλαδή χωρίς σερβιτόρους προκειμένου να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και τις τιμές τους. Σε αυτή την ενέργεια προβαίνουν πολλοί λόγω των αυξήσεων στις τιμές των πρώτων υλών, της δυσκολίας εύρεσης προσωπικού αλλά και των......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.