Καφετέριες: Αυτό είναι το νέο μοντέλο σέρβις που υιοθετεί ο κλάδος

Enikonomia.gr



Οι καφετέριες υιοθετούν μοντέλο σελφ σέρβις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" αρκετοί επιχειρηματίες του κλάδου αλλάζουν το μοντέλο του κλασικού καφέ σε σελφ σέρβις, δηλαδή χωρίς σερβιτόρους προκειμένου να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και τις τιμές τους. Σε αυτή την ενέργεια προβαίνουν πολλοί λόγω των αυξήσεων στις τιμές των πρώτων υλών, της δυσκολίας εύρεσης προσωπικού αλλά και των......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία