Κυριάκος Κωσταρέλος: Η άνοδος του τουρισμού έκανε και το ελληνικό τρόφιμο να ανέβει επίπεδο

Huffingtonpost.gr



"Είμαστε πάνω στο wave στο κομμάτι του ελληνικού τρόφιμου. Η άνοδος του τουρισμού και του επιπέδου του έκανε και το ελληνικό τρόφιμο να ανέβει επίπεδο" λέει στη HuffPost Greece, στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Forward TALKS, ο Κυριάκος Κωσταρέλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωσταρέλος. "Η φέτα είναι από την εποχή του Ομήρου, αναφέρεται στην Οδύσσεια- το τυρί αυτό λένε ότι είναι η φέτα, οπότε η......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία