Λιγότερες θερμίδες ή χαμηλότερα λιπαρά; Τι είναι προτιμότερο για να μειώσουμε τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου
- 2 Ειδήσεις
- 1 Πολυμέσα
- Σχόλια
Capital.gr
Της Βίκυς Κουρλιμπίνη Η ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε ενδεχομένως να έχει τελικά μεγαλύτερη σημασία για την υγεία της καρδιάς απ' ό,τι η απλή μείωση υδατανθράκων ή λιπαρών. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα μιας νέας μεγάλης μελέτης που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της American Society for Nutrition "NUTRITION 2025", που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα. Η έρευνα, την οποία......
Άρθρα
Λιγότερες θερμίδες ή χαμηλότερα λιπαρά; Τι είναι προτιμότερο για να...ߪ
Λιγότερες θερμίδες ή χαμηλότερα λιπαρά; Τι είναι προτιμότερο για να...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.