Τρώμε πιο πολύ στο σπίτι, αλλά έτοιμο φαγητό

Kathimerini.gr



Στο φαγητό στο σπίτι "επιστρέφουν" οι Ελληνες καταναλωτές -και όχι μόνον- πέντε χρόνια μετά τον υποχρεωτικό εγκλεισμό λόγω COVID-19 και αφού στα χρόνια που ακολούθησαν υπήρξε μια υπερβολική μεν, αναμενόμενη δε στροφή στην κατανάλωση φαγητού εκτός σπιτιού, ως μορφή διασκέδασης. Το παραπάνω αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τον τζίρο της εστίασης, όπου......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία