Αφέλια, το κυπριακό κρασάτο χοιρινό, με πιλάφι πλιγούρι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 4-5 Για το χοιρινό 1 κιλό χοιρινή σπάλα, σε κύβους 3-4 εκ. 2 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες 2 φύλλα δάφνης 200 ml ξηρό κόκκινο κρασί 2 κουτ. σούπας σπόροι κόλιανδρου, κοπανισμένοι 1 κουτ. γλυκού σπόροι κύμινου, κοπανισμένοι 250 ml ζωμός κοτόπουλου ή νερό 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένοΓια το πιλάφι πλιγούρι 250 γρ. πλιγούρι 50 γρ. φιδές 500 ml ζωμός κοτόπουλου ή νερό 70......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.