Αλμύρα τσιγαριαστή με αυγό μάτι και φέτα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Νένα Ισµυρνόγλου 06.06.2025 • 08:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ολα τα βραστά χόρτα μπορούν να γίνουν τσιγαριαστά και η αλμύρα δεν πάει πίσω. Τη ζεματίζουμε μόνο για να μείνει τραγανή και μετά τη βάζουμε στο τηγάνι. Με την τριμμένη φέτα και το τηγανητό αυγό γίνεται πολύ ωραία. 30' προετοιμασία, 10' μαγείρεμα, Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 2 400 γρ. αλμύρα, καθαρισμένη 2 αυγά 50 γρ. φέτα, σε χοντρά τρίμματα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.