Αλμύρα τσιγαριαστή με αυγό μάτι και φέτα

Kathimerini.gr



Νένα Ισµυρνόγλου 06.06.2025 • 08:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ολα τα βραστά χόρτα μπορούν να γίνουν τσιγαριαστά και η αλμύρα δεν πάει πίσω. Τη ζεματίζουμε μόνο για να μείνει τραγανή και μετά τη βάζουμε στο τηγάνι. Με την τριμμένη φέτα και το τηγανητό αυγό γίνεται πολύ ωραία. 30' προετοιμασία, 10' μαγείρεμα, Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 2 400 γρ. αλμύρα, καθαρισμένη 2 αυγά 50 γρ. φέτα, σε χοντρά τρίμματα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness