Από το νησί στην Αθήνα: 19 μαγαζιά για να βγούμε και να ψωνίσουμε όπως στις διακοπές
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Πιπεράτες κοπανιστές, γαλακτερές μυζήθρες και κρασοτύρια, πιταράκια, φλαούνες, ρεβιθάδες μαγειρεμένες με τις ώρες, κρητικά πιλάφια, αλλά και παστιτσάδο, πάτουδο, ρόστο. Κάθε ελληνικό νησί έχει τις γεύσεις του. Αυτές που νοστιμίζουν τα καλοκαίρια μας. Αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο δεν χρειάζεται να μείνουν στην άκρη του μυαλού μαζί με τις αμμουδιές και το σουλάτσο σε ασπρισμένα σοκάκια. Αρκετές......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.