Αρνάκι καβραμάν (a cavroman) και ριζότο από τη σάλτσα του

Kathimerini.gr



Αυτό το φαγητό το βρήκα στο βιβλίο της Λάσκαρι. Το δοκίμασα πολλές φορές και τροποποίησα τη συνταγή έτσι όπως είναι τώρα. Το έχω καθιερώσει και το κάνω με ζυγούρι, γιατί έχει πιο νόστιμο και στιβαρό κρέας. Συνήθως το μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά όλο το βράδυ, για να γίνει πιο μαλακό. Στην αστική εκδοχή του δεν το είχαν με τόσα μυρωδικά όσα χρησιμοποιώ εγώ", λέει η Βασιλική. Στην πολύ πιο απλή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness