Αρνάκι καβραμάν (a cavroman) και ριζότο από τη σάλτσα του
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Αυτό το φαγητό το βρήκα στο βιβλίο της Λάσκαρι. Το δοκίμασα πολλές φορές και τροποποίησα τη συνταγή έτσι όπως είναι τώρα. Το έχω καθιερώσει και το κάνω με ζυγούρι, γιατί έχει πιο νόστιμο και στιβαρό κρέας. Συνήθως το μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά όλο το βράδυ, για να γίνει πιο μαλακό. Στην αστική εκδοχή του δεν το είχαν με τόσα μυρωδικά όσα χρησιμοποιώ εγώ", λέει η Βασιλική. Στην πολύ πιο απλή......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.