Αυγά καγιανάς αλλιώς, πάνω σε ψωμί σίκαλης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Σωτήρης Ευαγγέλου 09.06.2025 • 08:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ετοιμάζει αυγά ποσέ με σάλτσα ντομάτας και έμπνευση τον καγιανά. Συνοδεύει με κουλούρι Θεσσαλονίκης και κατίκι Δομοκού. 15' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα, Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4 4 αυγά 2 κουτ. σούπας ξίδι 4 φέτες ψωμί σίκαλης 2 ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.