Αυγά καγιανάς αλλιώς, πάνω σε ψωμί σίκαλης

Kathimerini.gr



Σωτήρης Ευαγγέλου 09.06.2025 • 08:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ετοιμάζει αυγά ποσέ με σάλτσα ντομάτας και έμπνευση τον καγιανά. Συνοδεύει με κουλούρι Θεσσαλονίκης και κατίκι Δομοκού. 15' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα, Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4 4 αυγά 2 κουτ. σούπας ξίδι 4 φέτες ψωμί σίκαλης 2 ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness