Caprese: η, κατά Πέσκια, δεύτερη καλύτερη σαλάτα του κόσμου (μετά τη χωριάτικη)
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ο σεφ δίνει καίριες συμβουλές για τα λιγοστά της υλικά: "Η mozzarella di bufala, δηλαδή από βουβαλίσιο γάλα, ιδανικά δεν μπαίνει στο ψυγείο, παρά καταναλώνεται σε 24 έως 48 ώρες από τη στιγμή που παράγεται. Αυτά, βέβαια, στην Καμπανία. Εμείς στην Ελλάδα απλώς την αφήνουμε για 1-2 ώρες εκτός ψυγείου, για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το ίδιο ισχύει και για τις ντομάτες. Περιττό να πούμε πως......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.