Caprese: η, κατά Πέσκια, δεύτερη καλύτερη σαλάτα του κόσμου (μετά τη χωριάτικη)

Kathimerini.gr



Ο σεφ δίνει καίριες συμβουλές για τα λιγοστά της υλικά: "Η mozzarella di bufala, δηλαδή από βουβαλίσιο γάλα, ιδανικά δεν μπαίνει στο ψυγείο, παρά καταναλώνεται σε 24 έως 48 ώρες από τη στιγμή που παράγεται. Αυτά, βέβαια, στην Καμπανία. Εμείς στην Ελλάδα απλώς την αφήνουμε για 1-2 ώρες εκτός ψυγείου, για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το ίδιο ισχύει και για τις ντομάτες. Περιττό να πούμε πως......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness