Costa Navarino: o Nίκος Μπίλλης και o Αλέξανδρος Τσιοτίνης βάζουν τη Μεσσηνία στο πιάτο

Kathimerini.gr



Είτε στα τραπέζι μπροστά στην παραλία είτε στη σάλα με την πέτρα και τα λευκά και μπλε πλακάκια που με τις καμπύλες τους κάπως σου φέρνουν στο μυαλό έργα του Μόραλη, βουτάς το κουτάλι σου σε μια ψαρόσουπα από κεφάλι σφυρίδας, λεπτή, με γεμάτη γεύση (στην περίπτωσή μας απλά ήθελε λίγο αλάτι παραπάνω). Δοκιμάζεις ένα διαφορετικό χταπόδι, τύπου αποδομημένο στιφάδο, περασμένο σε σουβλάκι εναλλάξ με......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness