Costa Navarino: o Nίκος Μπίλλης και o Αλέξανδρος Τσιοτίνης βάζουν τη Μεσσηνία στο πιάτο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Είτε στα τραπέζι μπροστά στην παραλία είτε στη σάλα με την πέτρα και τα λευκά και μπλε πλακάκια που με τις καμπύλες τους κάπως σου φέρνουν στο μυαλό έργα του Μόραλη, βουτάς το κουτάλι σου σε μια ψαρόσουπα από κεφάλι σφυρίδας, λεπτή, με γεμάτη γεύση (στην περίπτωσή μας απλά ήθελε λίγο αλάτι παραπάνω). Δοκιμάζεις ένα διαφορετικό χταπόδι, τύπου αποδομημένο στιφάδο, περασμένο σε σουβλάκι εναλλάξ με......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.