Δάφνη: Διατροφική αξία, οφέλη υγείας και χρήσεις
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Τα φύλλα δάφνης είναι βασικό συστατικό σε πολλές κουζίνες. Η δάφνη είναι γνωστή για το διακριτικό της άρωμα και την ικανότητά των φύλων της να ενισχύουν τη γεύση σε μαγειρευτά και σάλτσες. Πέρα όμως από τη γαστρονομική τους γοητεία, τα φύλλα δάφνης έχουν επίσης μια σειρά από πιθανά οφέλη υγείας χάρη στο μοναδικό τους προφίλ θρεπτικών συστατικών και φυτικών ενώσεων. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.