Εκμέκ κανταίφι με ελαφριά σαντιγί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 20 450 γρ. φύλλο για κανταίφι 125 γρ. βούτυρο αγελάδαςΣιρόπι 300 ml νερό 300 ml χυμός πορτοκαλιού 300 γρ. ζάχαρηΚρέμα 2 λίτρα φρέσκο γάλα 100 γρ. κορν φλάουρ 250 γρ. ζάχαρη 60 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κάψουλες βανιλίνη 150 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε κομμάτια 4 αυγά, χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκουςΣαντιγί 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 50 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. αμύγδαλα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.