Ελένη Κεχρή: Η Θεσσαλονικιά που σμίλεψε τη ρετσίνα μάς κάνει το τραπέζι

Kathimerini.gr



"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και από πάντα δούλευα στο οινοποιείο της οικογένειάς μου στο Καλοχώρι, σε όλα τα στάδια της επιχείρησης, από την παραγωγή και την εμφιάλωση έως τις πωλήσεις. Όταν ήμασταν φοιτητές, τρώγαμε σε πολλά ταβερνάκια έξω στην πόλη. Θυμάμαι ακόμη......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness