Φαγητά του ορεινού Ρεθύμνου: 5 συνταγές κληρονομημένες από παλιές γενιές

Kathimerini.gr



Δέκα τραπεζάκια -μπορεί να λέω και πολλά- έχει στην αυλή της Ταβέρνας του Μηνά η Ελένη Ζωπιάκη, στο Γαράζο του ορεινού Μυλοποτάμου, όλα κάτω από την παχιά σκιά που ρίχνουν οι μουριές. Η Ελένη στα μαγειρέματα και στα φουρνίσματα στην παραστιά, ο άντρας της στα ψητά κρεατικά. Και οι δύο μαγειρεύουν και σερβίρουν κλασικά κρητικά πιάτα, που με μόλις τρία-τέσσερα υλικά σε ταξιδεύουν σε όλο το......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness