Φαγητά του ορεινού Ρεθύμνου: 5 συνταγές κληρονομημένες από παλιές γενιές
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Δέκα τραπεζάκια -μπορεί να λέω και πολλά- έχει στην αυλή της Ταβέρνας του Μηνά η Ελένη Ζωπιάκη, στο Γαράζο του ορεινού Μυλοποτάμου, όλα κάτω από την παχιά σκιά που ρίχνουν οι μουριές. Η Ελένη στα μαγειρέματα και στα φουρνίσματα στην παραστιά, ο άντρας της στα ψητά κρεατικά. Και οι δύο μαγειρεύουν και σερβίρουν κλασικά κρητικά πιάτα, που με μόλις τρία-τέσσερα υλικά σε ταξιδεύουν σε όλο το......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.