Φασολάκια ζεματιστά με λάδι και κοκκινοπίπερο, από το Ζαγόρι

Kathimerini.gr



Βασιλική Θεοδωράκη 13.06.2025 • 18:28 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Πασταλάκια λέμε εδώ τα πρώτα τρυφερά φασολάκια, κυρίως τα μπαρμπούνια", εξηγεί η Βασιλική Θεοδωράκη, που ζει και μαγειρεύει στο Τρίστενο Ανατολικού Ζαγορίου και φημίζεται για τις πίτες και τα μαγειρέματα κυρίως στο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Βωβούσας. Φαγητό απλό, με το απολαυστικά κρουστό δάγκωμα που δίνουν τα φρέσκα φασολάκια, αρκεί να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness