Φασολάκια ζεματιστά με λάδι και κοκκινοπίπερο, από το Ζαγόρι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Βασιλική Θεοδωράκη 13.06.2025 • 18:28 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Πασταλάκια λέμε εδώ τα πρώτα τρυφερά φασολάκια, κυρίως τα μπαρμπούνια", εξηγεί η Βασιλική Θεοδωράκη, που ζει και μαγειρεύει στο Τρίστενο Ανατολικού Ζαγορίου και φημίζεται για τις πίτες και τα μαγειρέματα κυρίως στο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Βωβούσας. Φαγητό απλό, με το απολαυστικά κρουστό δάγκωμα που δίνουν τα φρέσκα φασολάκια, αρκεί να......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.