Φάβα με ψητά ντοματίνια και ξερά κρεμμύδια

Kathimerini.gr



Για το εμβληματικό ελληνικό φαγητό, που δίνει στο καθημερινό μας τραπέζι μια αίσθηση διακοπών, επιλέγουμε μία από τις εξαιρετικές φάβες του τόπου μας, όπως Σαντορίνης, Φενεού, Σχοινούσας κ.ά. Με μερικές νόστιμες προσθήκες γίνεται ακόμα πιο ωραίο. 15' προετοιμασία, 1 ώρα και 15' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 30'Υλικά Μερίδες: 4 250 γρ. φάβα από λαθούρι 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness