Φάβα με ψητά ντοματίνια και ξερά κρεμμύδια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Για το εμβληματικό ελληνικό φαγητό, που δίνει στο καθημερινό μας τραπέζι μια αίσθηση διακοπών, επιλέγουμε μία από τις εξαιρετικές φάβες του τόπου μας, όπως Σαντορίνης, Φενεού, Σχοινούσας κ.ά. Με μερικές νόστιμες προσθήκες γίνεται ακόμα πιο ωραίο. 15' προετοιμασία, 1 ώρα και 15' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 30'Υλικά Μερίδες: 4 250 γρ. φάβα από λαθούρι 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο και......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.