Φούστουρον, η ποντιακή ομελέτα

Kathimerini.gr



Δήμος Καλαϊτσίδης 17.06.2025 • 08:05 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το φούστουρον είναι ένα από τα πιο αγαπητά και διαδεδομένα πιάτα του Πόντου, απρόσμενα νόστιμο, χάρη στο γιαούρτι. Πέρα από την αλμυρή εκδοχή, υπάρχει και γλυκιά, με ζάχαρη. 5' προετοιμασία, 10' μαγείρεμα, Σύνολο: 15'Υλικά Μερίδες: 2 5 αυγά 250 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 3 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό αλάτι, φρεσκοτριμμένο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness